SDS Transport

"Har passerat Rabbah med två säckar post". Många var vi som spetsade öronen när vi hörde detta på minaretet, för posten betydde ju mycket härnere.

SDS:n hade många uppgifter och det var en ära att få utföra dessa många och långa transporter med bl. a tillsammans med Paul Johansson där uppgifterna var många, lämna brev och meddelande, göra andra ärenden och sist me inte minst persontransporter bl. a med hungriga och lediga kamrater som ville in och göra en afton på te.x Kaktus eller andra nöjesplatser. Nedan undre bild Paul utan solglasögon den andre personen är Sören Nyström från Kräklingbro på posten Tel Aviv.

 

Baccisresa, javisst.

Tänk efter en tur på c:a: 3 - 4 timmar ett fint Hotellrum på Hotell Marina väntade, dusch riktig säng och sist men inte minst en titt på kringflackande FN killar på väg någonstans med glimten i ögat. Själv var man mycket försiktig med ölen eftersom arla morgonstund väntade på oss,två fräscha pågar som skulle hämta post, utföra andra ärenden samt i bästa fall ha någon ledig soldat med tillbaka till Baluza eftersom tidsfristen för ledighet upphört och ett nytt hårt pass väntade öknen.

 

Detta var som Robban brukar säga "Öken".

Detta var vårt favoritställe, efter detta var det en timma kvar till Tel Aviv.

 

Gillar Du inte vad du ser så avsluta på nedan UNEF.

 

  

Gå hem via UNEF.